#

КОДА підписала меморандум про співпрацю з компанією Володимира Кличка

14.07.2020 19:26
КОДА підписала меморандум про співпрацю з компанією Володимира Кличка
Фото з місця події

Сьогодні, 14 липня, відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між Київською облдержадміністрацією в особі голови Василя Володіна та компанією Mixsport, засновником якої є відомий український боксер Володимир Кличко 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА. 

Прагнучи до обміну досвідом та інформацією з питань співробітництва у сфері фізичної культури і спорту, які становлять суспільний інтерес, Київська обласна державна адміністрація співпрацює з громадськими організаціями спортивного спрямування, оформлюючи співробітництво офіційно шляхом укладання угод, договорів, меморандумів тощо.

Володимир Кличко та Василь Володін переконані у необхідності налагодження плідного співробітництва та реалізації спільних заходів, спрямованих на розвиток спорту в Київській області, підвищенню авторитету держави на міжнародному рівні.

Очільник Київщини Василь Володін висловив впевненість у тому, що створення тісних взаємних стосунків та співробітництва у сфері фізичної культури і спорту сприяє поглибленню взаєморозуміння між представниками сфери фізичної культури і спорту Київської області та України, підвищує рівень їхньої активності.

Розвиток фізичної культури і спорту на Київщині є і залишатиметься одним із пріоритетних напрямків роботи обласної влади. Тому ми постійно шукаємо нові шляхи для розвитку спортивної інфраструктури та покращення іміджу наших спортсменів як в Україні, так і на міжнародній спортивній арені. Маємо хороші результати та продовжуємо активну роботу, – зазначив голова Київської ОДА.

Також потребою підписання Меморандуму стало вдосконалення системи поширення інформації про спортивні заходи, громадські організації фізкультурно-спортивної спрямованості, про діяльність щодо нормативно-правового забезпечення сфери фізичної культури і спорту та з метою зміцнення зв’язків в галузі спорту. Адже спортивний портал Mixsport створений, щоб поліпшити інформування людей про спортивне життя всієї країни, зокрема  й Київської області.

Нагадаємо, що в Київській ОДА за дорученням голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна відбулася селекторна нарада щодо передачі в райони області спортивного обладнання для спортивних майданчиків. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook