#

"Нові обличчя" заходилися ремонтувати бучанські "швидкі"

27.08.2020 16:50
"Нові обличчя" заходилися ремонтувати бучанські "швидкі"
Фото з першоджерела

Директор Ірпінської центральної міської лікарні Антон Довгопол повідомив про початок ремонту несправних бучанських автомобілів швидкої допомоги, кошти на який були зібрані завдяки зусиллям команди "Нових облич"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Раніше ми повідомляли, що на станції швидкої допомоги в місті Буча чотири із восьми наявних машин поламані. До того ж, місцева влада говорить, що грошей на ремонт "швидких" у бюджеті міста немає.

Дуже багато на цій темі піаряться, дуже багато про це говорять, але при цьому — ніякої допомоги. На даний момент перший автомобіль уже знаходиться на станції техобслуговування, він буде відремонтований. Нам вдалося оперативно зібрати кошти, за що я окремо дякую голові Інвестиційної ради Ірпеня Володимиру Карплюку, дякую Олександру Маркушину, першому заступнику Ірпінського міського голови. Дякую всім представникам партії "Нові обличчя", які долучилися до вирішення цього питання, — сказав директор лікарні Антон Довгопол.

За його словами, до кінця тижня будуть відремонтовані дві машини. До того ж, фінансування передбачене й на третій автомобіль. Ремонт четвертого автомобіля, який потрапив у ДТП, поки що неможливий, адже триває судова справа.  

Зауважимо, що підстанція екстреної медичної допомоги, розташована в Бучі, не підпорядкована Ірпінській міській раді.

Але коли ми зрозуміли, що автомобілі не виїжджають на лінію, і наш такий великий регіон залишається з чотирма машинами — звичайно, ми не могли бути осторонь, — підкреслив очільник лікарні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram