#

Новий автомобіль швидкої допомоги отримали медики Коцюбинського (ФОТО)

15.12.2021 14:00
Новий автомобіль швидкої допомоги отримали медики Коцюбинського (ФОТО)
Фото з місця подій

Бригада екстреної медичної допомоги в Коцюбинському отримала новий автомобіль

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Сергія Даніша у Facebook.

Зазначимо, що вже майже два тижні лікарі працюють на новенькій "швидкій".

Авто має усе необхідне обладнання, щоб надати мешканцям Коцюбинського екстрену допомогу та комфортно, підтримуючи усі життєво важливі функції, доставити пацієнта до лікарні.

Заступниця мера Коцюбинського Вікторія Баран та директор новоствореного КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Олексій Черкашин разом із начальником Вишгородської станції екстреної медичної допомоги КНП КОР "КЦЕМДМК" Віктором Павленком перевірили роботу нового медтранспорту та поспілкувалися з черговою бригадою.

Сергій Даніш додав:

Почули схвальні відгуки щодо оновлення автопарку та побажання й зауваження щодо подальшого покращення умов праці. Щиро сподіваюся, що спільно ми зможемо реалізувати і їх.

Він також подякував Київській обласній державній адміністрації за підтримку  підстанції швидкої екстреної допомоги у Коцюбинському.

Нагадаємо, що 7 грудня суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Ігор Качур зупинив дію рішення Бучанської райради про зміну межі селища Коцюбинське коштом столичного Біличанського лісу, який має статус нацпарку.



Читати "Моя Київщина" у Facebook