#

Ректором Університета Григорія Сковороди в Переяславі став Віталій Коцур

24.09.2021 09:20
Ректором Університета Григорія Сковороди в Переяславі став Віталій Коцур
Віталій Коцур

Стало відомо, що український політолог, громадський діяч та доктор історичних наук Віталій Коцур набрав 90 % голосів виборців та став новим ректором Університета Григорія Сковороди в Переяславі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Університет Григорія Сковороди в Переяславі" у Facebook.

У дописі професорсько-викладацький та студентський колективи навчального закладу, організаційний комітет із проведення виборів ректора щиросердно вітає Віталія Коцура з обранням на посаду ректора Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Вони пишуть наступне:

Упевнені, що Ваш багатий професійний досвід сприятиме подальшому розвитку університету, зміцненню матеріально-технічної бази й підвищенню його статусу як освітньо-наукового центру України не лише в нашій державі, а й у міжнародному співтоваристві  Бажаємо Вам міцного здоров’я, нових успіхів і плідної роботи. Нехай Ваші цілеспрямованість та науковий потенціал сприяють подальшому розвитку університету та підтримують високий авторитет української освіти і науки.

Також варто зауважити, що з 29 червня 2021 року Коцур обімав посаду в.о. ректора Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Однак цікавим є те, що у свої 34-роки чоловік є автором понад 100 публікацій з етнічної історії, етнополітології, державної політики щодо національних меншин в Україні, національної безпеки, конфліктології. Зокрема, член авторського колективу монографій "Донбас в етнополітичному вимірі" (2014) та "Галичина в етнополітичному вимірі" (2017). Це він активно займається громадською діяльністю.

Варто зауважити, що чоловік є сином Віктора Коцура, який з 1998 року був  ректором вище зазначеного закладу. 

Нагадаємо, що портал "Моя Київщина" дізнався, яку заробітну плату отримує очільник громади та секретар міської ради Переяслава.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: