#

Новоспечений голова Вишгородської РДА заделарував на дружину $13 млн готівки

11.11.2021 15:25
Новоспечений голова Вишгородської РДА заделарував на дружину $13 млн готівки
Василь Сенчук

Учора, 10 листопада, Кабінет Міністрів України за поданням голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна призначив головою Вишгородської районної державної адміністрації Василя Сенчука

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Telegram-канал народного депутата України Олексія Гончаренка.

Олексій Гончаренко написав:

Кабмін призначив Сенчука Василя Володимировича головою Вишгородської районної державної адміністрації Київської області.

Зазаначимо, що із 2001 до 2016 року Василь Сенчук працював директором Бюро технічної інвентаризації Києва.

У своїй декларації за 2020 рік новопризначений голова Вишгородської РДА задекларував $13 млн готівки, які належать його дружині Світлані Позняковій. Крім цього, на власне ім'я він задекларував $300 тис готівки. Також у подружжя зберігається понад $47 тис на банківських рахунках.

Разом із дружиною Василь Сенчук володіє трьома квартирами загальною площею майже 600 кв м та будинком площею 1200 кв м. Подружжя має земельні ділянки загальною площею понад 22 тис кв м та автомобілі Porsche Cayenne (2008 року випуску) та Nissan Note (2011 р.). Також дружина Сенчука має три годинники марки Chopard, оцінені загалом у понад 800 тис грн.

Нагадаємо, що Олексій Момот, мер Вишгорода, розповів, як у громаді вирішують питання нестачі навчальних закладів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram