#

Облрада виділила 13 мільйонів гривень на розвиток освіти та медицини Переяславщини

19.04.2018 13:57
Облрада виділила 13 мільйонів гривень на розвиток освіти та медицини Переяславщини

У понеділок, 16 квітня, в Київській обласній раді відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів, де обговорювалося питання розподілу дотації на утримання закладів освіти та охорони здоров’я між місцевими бюджетами області

Про це повідомляє інформаційний портал"Моя Київщина" з посиланням "Вісник Переяславщини".

Йшлося про розподіл бюджетного залишку обсягом 178 мільйонів гривень. Депутатська комісія погодила розподілити їх між містами обласного значення та районами області як додаткову дотацію на здійснення переданих з державного бюджету видатків на утримання закладів освіти та охорони здоров’я на 2018 рік.

Після затвердження пропозицій комісії сесією обласної ради до міського бюджету Переяслава може надійти 2 млн 386,5 тис грн цільових додаткових коштів. Серед десяти міст обласного значення така сума є однією з найменших. При цьому всього 375 тис. грн. дали Ржищеву, а Білій Церкві найбільше – 17 835 тис. грн.

Серед районів Переяслав-Хмельницькому виділено 9 303,8 тис. грн, максимальну суму додаткової дотації виділили на Миронівський район – 16 633 тис. близько 11 млн. грн. – на Васильківський, Ставищенський райони.

У бюджетному розподілі обласних коштів тепер є рядки і для фінансування ОТГ. Цього разу допоможуть лише трьом, з яких Студениківській ОТГ – лише 444, 6 тис. грн., Великодимерській – майже 3,5 млн грн., Тетіївській – майже 1 млн. грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: