#

Обмовились: росія в ООН визнала свою причетність до страт мирного населення в Бучі (ВІДЕО)

06.04.2022 12:15
Обмовились: росія в ООН визнала свою причетність до страт мирного населення в Бучі (ВІДЕО)
василь небензя

Постпред росії в ООН Василь Небензя визнав причетність російських військових до звірств у Бучі, а також кілька разів називав "спецоперацію" рф в Україні забороненим для них словом "війна"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Уніан".

Український представник в ООН Сергій Кислиця звернув увагу на те, що російський дипломат, виступаючи на захист агресії росії, раптом обмовився і сказав, що трупів у Бучі не було "до приїзду російських військ". Постпред росії сказав:

Якщо ви подивитеся уважно на те, що бачите у Бучі, на трупи. Трупи, які лежать на вулицях, яких не існувало доти, доки не ввійшли російські війська… Вийшли, вибачте.

Російський громадський і політичний діяч та опонент путіна Михайло Ходорковський  назвав виступ Небензі "обмовкою за Фройдом":

 Постійна брехня пригнічує – і назовні вилазить несвідоме бажання говорити правду.

Також, Сергій Кислиця зазначив, що під час свого виступу російський постпред визначив агресію проти України забороненим для росіян словом "війна" замість так званої "спецоперації".

Нагадаємо, що Володимир Зеленський виступив на Раді Безпеки ООН та розповів про вбивства та катування мирних українців у Бучі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: