#

Обухів та два села на Білоцерківщині з’єднають новою дорогою

05.07.2021 17:54
Обухів та два села на Білоцерківщині з’єднають новою дорогою
Фото з мережі Інтернет

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" триває капітальний ремонт ще одного автошляху, після завершення робіт якісна дорога проходитиме між двома територіальними громадами і з’єднає Обухів з селами Мала Вільшанка та Сущани

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін розповів, що ми працюємо над тим, щоб покращувати інфраструктуру і між містами, і між селами. Наприклад, один із об’єктів, який зараз оновлюється в нашому регіоні, – це дорога Обухів-Мала Вільшанка-Сущани через села Ленди та Степок. Фактично ми "зшиваємо" зараз Обухівську та Кагарлицьку територіальні громади. І наступного року плануємо завершити всі роботи.

Дорога ремонтується за кошти субвенції з державного бюджету. Йдеться про загальну суму в 51,7 млн грн.

У цьому році підрядники вже встигли встановити бортовий камінь і розширити проїжджу частину. Загалом у рамках проєкту ще передбачається укладання основи з щебеново-піщаної суміші та цементу, а також влаштування верхнього шару асфальтного покриття.

Нагадаємо, що стало відомо, що щеплення проти коронавірусу на Київщині зробили 35 746 працівників закладів освіти, регіон займає лідируючі позиції за кількістю вакцинованих освітян в Україні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram