#

Обухівська багатопрофільна лікарня може невдовзі припинити свою роботу

10.01.2022 15:20
Обухівська багатопрофільна лікарня може невдовзі припинити свою роботу
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у лютому минулого року в медичних будівлях КНП ОМР "ОБУХІВСЬКА БЛІЛ" було проведено позапланову перевірку додержання вимог у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Тетяни Кучер  у Facebook.

У дописі говориться, що за результатами перевірки були зроблені невтішні висновки і надано строк керівництву ОТГ для обов’язкового усунення недоліків.

Про ці висновки свідчить рішення Київського окружного адміністративного суду від 05 серпня 2021 року № 320/7712/21, яким вирішено:

Застосувати заходи реагування у вигляді повного зупинення експлуатації (роботи) будівель Комунального некомерційного підприємства Обухівської міської ради "Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" (код ЄДРПОУ 01994155), що знаходяться за адресою: Київська область, м. Обухів, вул. Каштанова, 52 шляхом зобов`язання відповідача повністю зупинити експлуатацію вказаного об`єкта до повного усунення порушень зазначених в акті від 26.03.2021 № 98» та підтвердження його апеляційною інстанцією Постановою від 14 грудня 2021 року.

Далі зауважується, що КНП ОМР "ОБУХІВСЬКА БЛІЛ" це єдиний майновий комплекс, тому якщо його закриють, то можуть виникнути складнощі і для лікарні у місті Українка.  Зазначається, що в суді є аналогічна справа і по функціонуванні лікарні в місті Українка.

Жінка підкреслює:

Зараз, як ніколи місцева влада Української ОТГ має робити усе можливе і неможливе для збереження нашої лікарні. Тільки конструктивним діалогом та співфінансувпнням лікарні ми зможемо досягнути збереження лікарні в м. Українка.

Нагадаємо, що у межах програми "Велике будівництво" в Обухові завершили капітальний ремонт дитячого садка "Веселка".

Читати "Моя Київщина" у Telegram