#

Обухівські патрульні зупинили водія із 57 згортками канабісу (ФОТО)

07.08.2021 18:30
Обухівські патрульні зупинили водія із 57 згортками канабісу (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 7 серпня, працівники групи реагування патрульної поліції спільно з оперативниками Обухівського РУП зупинили автомобіль Daewoo Lanos

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції Київської області.

Під час перевірки документів 25-річний водій та 38-річний пасажир автомобіля помітно нервували. Правоохоронці провели огляд салону та багажника автомобіля та виявили на задньому сидінні спортивний рюкзак, у якому знаходився харчовий контейнер.

Правоохоронці перевірили вміст контейнеру та виявили 57 згортків з речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору схожою на наркотичний засіб – канабіс. Вилучені згортки поліцейські направили на експертизу.

За незаконне зберігання наркотичних засобів слідчі Обухівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що на Обухівщині організували виставку, присвячену 30-ій річниці незалежності України.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: