#

Обухівські волонтери планують відкрити реабілітаційний центр для військових

04.04.2021 15:30
Обухівські волонтери планують відкрити реабілітаційний центр для військових
Фото з мережі інтернет

В Обухові волонтери ГО "Материнське серце" хочуть відкрити реабілітаційний центр для військових, які повернулися із зони бойових дій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ГО "МАТЕРИНСЬКЕ СЕРЦЕ" ДОПОМОГА В АТО м.Обухів, Київщина" у Facebook.

Обухівські волонтери надихнулися успішним досвідом бердичівських колег, яким на базі закинутого санаторію вдалося без залучення бюджетних коштів створити сучасний реабілітаційний центр для тих, хто повертається з війни до мирного життя.

Нещодавно члени організації провели коротку ділову нараду, у якій взяли участь голова "Материнського серця" Віра Іщенко, Любов Воробець, депутат міськради Олена Паєнко, ветерани АТО Богдан Мишко і Віталій Грабовий з дружиною Антоніною.

Волонтери Обухова, підбадьорені завзятою впевненістю в можливості реалізації проєкту члена виконкому Обухівської міськради Любові Воробець, вирішили подавати пропозицію на громадський бюджет, підготувавши для цього відповідні документи й начерки.

На своїй сторінці в соцмережі волонтери повідомили, що чекають на конструктивні пропозиції, а також сподіваються на підтримку та допомогу.

Нагадаємо, що Обухівська міська рада оголосила конкурс на директора Обухівського краєзнавчого музею імені Домотенка та Обухівської центральної публічної бібліотеки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram