#

Очільниця Білоцерківської РВА обговорила з головами громад важливість контролю за можливими проявами дій диверсантів

22.06.2022 09:15
Очільниця Білоцерківської РВА обговорила з головами громад важливість контролю за можливими проявами дій диверсантів
Фото з місця події

Учора, 21 червня, начальниця Білоцерківської районної військової адміністрації провела робочу нараду з головами громад, де вони проаналізували ситуацію на місцях та визначилися з шляхами вирішення проблемних питань

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Інформаційний Ставищенської ОТГ у Telegram.

Людмила Мерзлюк, починаючи зустріч, наголосила на важливості подальшого суворого дотримання вимог режиму воєнного часу, контролю за можливими проявами дій диверсантів, рішучій боротьбі з будь-якими натяками на сепаратизм та колабораціонізм.

Також учасники наради розглянули питання:

  • ефективного використання земельних ресурсів;
  •  співпраці з казначейською та податковою службами;
  • організації безпечного літнього оздоровлення дітей та відпочинку жителів громад;
  • роботу дошкільних закладів у літній період, підготовку до організованого початку нового навчального року тощо.

Керівниця району акцентувала увагу присутніх на подальшій ефективній роботі з ВПО, наголосивши на необхідності ведення обліку і серед незареєстрованих осіб, які тимчасово проживають в населених пунктах району та обов’язковому залученні до освітнього процесу внутрішньо переміщених осіб шкільного віку. 

Ще Людмила Мерзлюк вкотре нагадала про життєву важливість своєчасного реагування на сигнали повітряної тривоги, дотримання заборони відвідування лісів та використання водоплавних засобів на водоймах. 

Окрема увага учасників наради була зосереджена на активізації інформаційної складової у боротьбі з агресором та обережне поводження з фейковими повідомленнями, які можуть зашкодити оточуючим та принести загрозу отримувачу.

Нагадаємо, що нещодавно до поліції звернулися потерпілі з проханням встановити осіб, які понівечили пам’ятники на кладовищі у Білій Церкві.

Читати "Моя Київщина" у Facebook