#

Очільник Калинівської ОТГ має шалені премії (ФОТО)

28.09.2021 13:51
Очільник Калинівської ОТГ має шалені премії (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

"Моя Київщина" надіслала запит до Калинівської ОТГ Фастівського району та дізналася, яку заробітну плату має її керівництво

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Голова Калинівської ОТГ Вадим Булкот має оклад у середньому на рівні 10 тис грн, а ось премії складають 29 тис грн. Цікаво, що в грудні до дня місцевого самоврядування йому було додатково нараховано 51 тис грн. Також у чоловіка є постійні надбавки.  Особливий інтерес викликає пункт  "за інтенсивність праці", який приносить Булкоту 6 тис грн.

Також читайте: Переможці місцевих виборів: безальтернативний голова Калинівської ОТГ Вадим Булкот.

Заступниця Калинівського селищного голови Софія Величенко стала отримувати більше. У листопаді її оклад був 5,5 тис грн, а потім став 10 тис грн.  Розмір премії становить у середньому 11 тис грн. У Величенко більші постійні набавки, а ніж у голови.  Вона отримує на інтенсивність праці майже 8 тис грн, а за вислугу вона має 4 тис грн.

Секретар міської ради Дорошенко Юлія наразі має оклад 10 тис грн, а у листопаді минулого року він становив 5 тис грн. Премії у жінки переважно на рівні 16 тис грн.

Далі наводимо фото, де вказані заробітні плати голови Калинівської ОТГ Вадим Булкота, Софії Величенко та Юлії Дорошенко.

Нагадаємо, що на території Плесецької сільської ради Калинівської ОТГ було зафіксовано факт незаконного видобутку піску.




Читати "Моя Київщина" у Telegram