#

Очільник Київщини заборонив школам збирати гроші на антисептики (ВІДЕО)

02.09.2020 17:15
Очільник Київщини заборонив школам збирати гроші на антисептики (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 2 вересня, голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін повідомив, що всі школи столичної області забезпечені засобами індивідуального захисту, тому збирати кошти на їх закупівлю – неприпустимо

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на брифінг Василя Володіна.

Василь Володін зауважив, що станом на сьогодні навчальний процес триває у 702 закладах середньої освіти області. Загалом цього року навчатиметься 227900 учнів, на 3,5 тис більше, ніж минулого року. Володін додав, що найбільше учнів відвідує навчальні заклади Києво-Святошинського району – 30600 людей, Білої Церкви – 20600 та Броварів – 15600.

Очільник КОДА також повідомив, що станом на 1 вересня усі навчальні заклади були забезпечені засобами індивідуального захисту та дезінфекції.

Губернатор зазначив, що всі райони, міста і територіальні громади закупили їх в повному обсязі від потреби, розрахованої на кількість педагогічних працівників та учнів навчальних закладів.

Звертаю увагу керівників місцевих органів управління освіти, навчальних закладів: збирати кошти з батьків на придбання засобів захисту та дезінфекції для навчальних закладів неприпустимо, - підкреслив Василь Володін.

Нагадаємо, що в червні цього року Департамент екології та природних ресурсів Київської ОДА запустив у роботу додаток "ЄноТік", який інформує про екологічний стан області.


Читати "Моя Київщина" у Facebook