#

Очільник Київської ОВА розказав про ситуацію з пальним

06.05.2022 18:00
Очільник Київської ОВА розказав про ситуацію з пальним
Олександр Павлюк

Голова Київської ОВА Олександр Павлюк розповів як і коли буде покрито дефіцит пального, що виник через руйнування окупантами інфраструктури, що забезпечувала виробництво, зберігання та постачання пального в Україні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на звернення Олександра Павлюка

Олександр Павлюк розповів, що цілеспрямоване руйнування інфраструктури російськми окупантами спричиняє труднощі із поставками пального. Проте, він запевнив, що це тимчасово й незабаром пальне почнуть постасвляти з-за кордону, а дефіцит буде покритий після налагодження логістичної ситеми.

Очільник КОВА зазначив:

У першу чергу, забезпечимо пальним Збройні сили, рятувальні служби, медиків, поліцію та всіх, хто безпосередньо задіяний у захисті держави та у допомозі постраждалив унаслідок російської агресії. Після цього, пріоритетним напрямком буде забезпечення пальним критичних галузей економіки, зокрема, аграрного сектору.

Враховуючи те, що єдиним джерелом постачання пального буде Європейський Союз,  ціни на певні види пального будуть встановлені на рівні із сусідніми країнами. Павлюк наголосив:

Ми маємо усвідомлювати, що зростання ціни пальног неминуче, поки триває війна.

За словами очільника КОВА, протягом найближчих тижнів буде організовано стабільне постачання пального за новою логістичною схемою.

Також Павлюк закликав громадян у час війни зменшити використання приватного автотранспорту й користуватися громадським транспортом.

Нагадаємо, що на Київщині за добу повернули світло для понад 2000 родин.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: