#

Очільник КОДА та Голова поліції області привітали працівників суду з професійним святом

15.12.2020 16:10
Очільник КОДА та Голова поліції області привітали працівників суду з професійним святом
Фото з мережі інтернет

Сьогодні, 15 грудня, в Україні відзначають День працівника суду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  

Очільник Київської обласної держадміністрації Василь Володін привітав працівників суду з професійним святом та побажав всім працівникам судів Київщини професійних перемог і нових досягнень, витримки та сили духу, невичерпних джерел наснаги та оптимізму.

Конституцією та законами України на вас, як гарантів захисту прав, свобод та інтересів громадян, покладено велику відповідальність. І ви сумлінно виконуєте свої професійні обов’язки, докладаючи максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених, незалежних і справедливих судових рішень, які виносяться іменем Держави. Переконаний, що авторитетний і високопрофесійний суддівський склад нашої області і надалі буде якісно та неупереджено виконувати свою роботу задля спільної мети влади та громадян – утвердження верховенства права! А найвищою нагородою стане шана до вашої праці.

Також до привітань приєднався і Голова Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов та побажав гідно представляти слово закону, бути взірцем гуманності, завжди приймати об’єктивні та неупереджені рішення, бути непохитними у винесені вироків.

Ви - гарант верховенства права і народної безпеки! Саме від щоденної та самовідданої праці судової гілки влади, робота правоохоронців приносить свої плоди і злочинці несуть заслужене покарання, встановлене судом! Нехай високий професіоналізм, вірність ідеалам правди і справедливості, відповідальність за долю кожної людини, завжди будуть незаперечними заповідями вашої роботи. Хай у ваших помислах завжди буде мудрість, у службових справах – чесність,  а у серцях – добро від людської вдячності.

Нагадаємо, що в Обухівському районі на автодорозі Київ-Знам’янка автомобіль марки Renault зіктнувся з транспортним засобом ВАЗ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: