#

Очільник КОДА Василь Володін перевірив центр масової вакцинації в Борисполі

10.08.2021 16:35
Очільник КОДА Василь Володін перевірив центр масової вакцинації в Борисполі
Фото з місця події

Сьогодні, 10 серпня, голова КОДА Василь Володін проінспектував, як організована вакцинальна кампанія на території Бориспільського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Очільник КОДА зазначив:

Оглянув, як працює центр масової вакцинації в Борисполі. Побаченим залишився задоволений. Там усе облаштовано для зручності відвідувачів. У цьому переконався особисто, адже знову пройшов шлях від реєстратури до місця вакцинації, щоб розуміти, скільки часу це займає і чи зручно взагалі пересічній людині отримати послугу.

Голова області акцентував, що на території Бориспільcької громади також функціонують чотири пункти щеплення і ще окремий пункт на базі міжнародного аеропорту "Бориспіль". Окрім них, діють і мобільні бригади, які виїжджають на підприємства та вакцинують організовані трудові колективи.

Також він підсумував:

У середньому в самому Борисполі щоденно проводять більше 300 щеплень. А за динамікою вакцинальної кампанії в регіоні Бориспільщина займає друге місце. Це дуже добре, що кампанія з імунізації організована на такому рівні. Але інформування населення потрібно посилювати, – наголосив Василь Володін.

Зазначається:

▪Центр масової вакцинації в Борисполі діє за адресою вул. Київський Шлях, 71.

▪Він функціонує щоденно. На буднях – з 09:00 до 17:00. На вихідних – 09:00 до 15:00.

▪Вакцинуватись можуть всі бажаючі віком від 18-ти років.

Нагадаємо, що жителів Білогородської громади закликають приходити на вакцинацію від COVID-19 до пересувних центрів щеплення.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: