#

Очільник КОДА Василь Володін продовжує робочі поїздки Київщиною

19.11.2020 20:45
Очільник КОДА Василь Володін продовжує робочі поїздки Київщиною
Фото з місця події


Сьогодні, 19 листопада голова Київської обласної державної адміністрації здійснив робочі візити до Бориспільського, Яготинського та Згурівського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".


Робоча поїздка розпочалась в с. Проліски Бориспільського району, де відбулось урочисте передання 9 нових шкільних автобусів громадам Київщини. Голова КОДА передав ключі від новеньких "Еталонів" директорам навчальних закладів. Відтак нові транспортні засоби отримали Карапишівськийліцей у Миронівському районі, Халеп’янська школа та Дівчиківське НВО в Обухівському районі, Гайшинське НВО в Переяславському районі, Тарасівське НВО в Броварському районі, ліцей у Пісківській ОТГ, а також Іванківська школа №2. Як зазначив Василь Володін, для того, щоб повністю забезпечити Київську область аналогічними засобами перевезення дітей загалом необхідно 53 шкільні автобуси. Дев’ять наразі передано, а ще 26 будуть поставлені вже до кінця року. Решту транспорту для учнів планується передати на наступний навчальний рік.

Зокрема в Яготині Василь Володін проінспектував завершення  капітального ремонту із покращення енергоефективності в школі №3.  Роботи з термоізоляції будівлі, яка складається з двох блоків, практично завершено. В закладі відбулась повна заміна даху і вікон, а також утеплено фасад. Як відзначив очільник КОДА, заходи з енергоефективності дозволять на 70% зекономити споживання енергоресурсів, відповідно на 30% зменшиться витрата бюджетних коштів.

Також Василь Володін перевірив  завершення будівництва амбулаторії первинної медичної допомоги в Згурівці. Наразі будівля, яка почала зводитись у травні цього року, повністю готова для прийому і в найкоротші строки  отримає необхідне обладнання для повноцінної роботи медустанови. В свою чергу Василь Володін поспілкувався із медиками на актуальні теми та відповів на їх питання.

Нагадаємо, що сьогодні у селі Проліски Бориспільського району дев’ять нових автобусів передали директорам навчальних закладів



Читати "Моя Київщина" у Facebook