#

Очільник КОДА Володін проінспектував три лікарні (ФОТО)

24.06.2021 17:30
Очільник КОДА Володін проінспектував три лікарні (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, очільник КОДА Василь Володін перевірив приймальні відділення Білоцерківської міської лікарні №2, а також Обухівської та Переяслав-Хмельницької центральних районних лікарень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Усі три модернізувались в рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Василь Володін зазначив, що приймальне відділення – це перше, з чим знайомиться пацієнт, коли потрапляє до лікарні. Тож для мене принципово, щоб приймальні відділення Київщини мали гідні умови й були оснащені всією необхідною технікою. Завдяки «Великому будівництву» ми отримали можливість покращити умови роботи в низці медзакладів.

За результатами інспектування очільник Київщини повідомив, що реконструкція приймального відділення в Переяславі знаходиться на фінальній стадії. Натомість в Обухові та Білій Церкві підрядники вже завершили всі роботи. Наразі на цих об’єктах залишилось довстановити й під’єднати ще частину необхідного обладнання.

Перебуваючи у Переяславі, Обухові та Білій Церкві, Василь Володін також поспілкувався з працівниками екстреної медичної допомоги.

Наразі на Київщині розподілено 42 сучасні автомобілі екстреної швидкої допомоги. Йдеться про 28 "швидких" класу "В" і 14 "швидких» класу "С". Перші оснащені електрокардіографами з функцією телеметрії та дефібриляторами. Другі додатково обладнані апаратами штучної вентиляції легень.

Також нагадаємо, що стало відомо, що днями у фойє Київської ОДА запрацювала виставка, присвячена 25-річниці конституції України.



Читати "Моя Київщина" у Telegram