#

Очільник поліції Київщини взяв участь у засіданні колегії КОДА (ФОТО)

12.03.2021 19:00
Очільник поліції Київщини взяв участь у засіданні колегії КОДА (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 12 березня, керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов взяв участь у засіданні колегії Київської обласної державної адміністрації, де розповів про основні здобутки поліції області за 2020 рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції Київської області.

Андрій Нєбитов зазначив, що протягом минулого року, правоохоронці столичної області розкрили усі умисні вбивства, тяжкі тілесні ушкодження, у тому числі із смертельними наслідками, зґвалтування.

У пресслужбі також повідомили, що особливу увагу керівник поліції приділив профілактичній роботі поліцейських та новітнім технологіям, які цьому сприятимуть.

Наразі на території столичної області впроваджуються нові проєкти, які спрямовані на зміцнення і протидію злочинності. Це зокрема "Поліцейський офіцер громади", "Безпечна Київщина", а також нова інформаційна підсистема "Custody Records". У планах впровадження новітнього проєкту "Поліцейський – учасник освітнього процесу". Простіше кажучи, шкільний поліцейський, –  додав Андрій Нєбитов.

Підсумовуючи, очільник поліції окреслив основні особливості та цілі втілення кожного з проєктів та закликав усіх присутніх до співпраці, адже, за його словами, саме від спільних зусиль залежить безпека жителів Київщини.

Нагадаємо, що 11 березня під час засідання під стінами Ірпінської міської ради відбувся мирний мітинг, під прикриттям якого тітушки з Києва влаштували штовханину.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: