#

Очільники Ірпеня та Коцюбинського підписали угоду про побратимство

23.07.2021 12:00
Очільники Ірпеня та Коцюбинського підписали угоду про побратимство
Фото з місця події

Сьогодні, 23 липня, мер Ірпеня Олександр Маркушин та селищний голова Коцюбинського Сергій Даніш підписали угоду про побратимство

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олександра Маркушина у Facebook.

У дописі розповідається, що з 1962 року Коцюбинське було в адміністративному підпорядкуванні Ірпінської міської ради.

Олександр Маркушин пише:

Мешканці Коцюбинського обирали міського голову Ірпеня і мали своїх представників в Ірпінській міськраді та виконавчому комітеті. Минулого року після місцевих виборів громада Коцюбинського виборола право бути окремою громадою. До цієї справи потужно долучилася і Коцюбинська команда партії "Нові Обличчя", яка має найбільшу фракцію у селищній раді. Попри тиск потужного лобі столичних забудовників, ласих до Біличанського лісу, команда Сергія Даніша дійшла до вищого керівництва держави і тепер Коцюбинське – самостійне.

Далі мер Ірпеня пише, що зв’язки не розірвалися з Коцюбинським, а лише будуть посилюватися.

Олександр Маркушин зауважує:

Відсьогодні разом із Коцюбинським селищним головою Сергієм Данішем, вже як побратими ми будемо втілювати нові спільні проєкти – в інфраструктурному, молодіжному, спортивному та туристичному напрямках.

Нагадаємо, що 27 липня в Ірпені на базі комунального підприємства «Муніципальна варта» відбудеться тренінг "Перша допомога при відсутності дихання та прохідності дихальних шляхів".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: