#

Один з найбагатших фермерів Київщини Андрій Засуха очолив обласну федерацію футболу (ФОТО)

18.01.2020 15:58
Один з найбагатших фермерів Київщини Андрій Засуха очолив обласну федерацію футболу (ФОТО)
Андрій Засуха

Сьогодні, 18 січня, стало відомо, що новим очільником Київської обласної Асоціації футболу став Андрій Засуха, він замінив на цій посаді Ярослава Москаленка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Василя Олексюка у Faсebook.

"Ось і завершилася XI Конференція Київської обласної федерації футболу,а точніше вже Київської обласної Асоціації футболу, реорганізацію якої делегати конференції підтримали 100% результатом голосів! Звичайно це може нагадати радянські часи, де всі рішення приймалися одноголосно ,але виходячи з необхідності та прагматизму і любові до футболу,а не до власних амбіцій,все ж таки гору взяв здоровий глузд, направлений на розвиток улюбленої гри мільйонів!" - пише Олексюк.

Також, він зазначає, що в процесі проведення головного футбольного заходу, було прийнято ряд важливих рішень,а саме:

  • про обрання голови федерації;
  • про обрання членів виконавчого комітету та керівних органі КОАФ; та ряду інших важливих питань порядку денного.

За результатами голосування було обрано нового очільника Київської обласної Асоціації футболу Засуху Андрія Анатолійовича, який змінив на цій посаді Ярослава Москаленка.

"До речі, хочу подякувати Ярославу Миколайовичу за 5- річну титанічну роботу на чолі федерації футболу Київщини. Багато було зроблено за ці роки для розвитку та популяризації футболу та здорового способу життя. І як завершення його каденції на цій посаді,вчора будо відкрито новий офіс, про що я писав раніше. Дякую,Ярославе Миколайовичу!" - говорить Василь Олексюк.

За його словами, новий керівник Андрій Засуха людина знана, шанована і відома в футбольній спільноті. Він є Президентом ФК "Колос", який є єдиним представником Київщини в українській Прем’єр Лізі. Андрій Засуха є організатором багатьох спортивних заходів та змагань, меценат, підприємець.

Також нагадаємо, що футбольний клуб "Колос" із Ковалівки Васильківського району профінансував політичний проект колишнього прем'єра Гройсмана на 3 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: