#

Одного з посадовців Київської ОДА спіймали на хабарі

16.04.2021 18:33
Одного з посадовців Київської ОДА спіймали на хабарі
Фото з місця події

Учора, 15 квітня, у Києві правоохоронці затримали заступника начальника управління Київської обласної державної адміністрації під час передачі коштів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт МВС України.

Затримали посадовця оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області з колегами-правоохоронцями під час передачі 10 тисяч доларів США. За ці гроші зловмисник обіцяв представнику комерційної структури посприяти позитивним результатам перевірки щодо дотримання антимонопольного законодавства.

Обумовлену суму неправомірної вигоди вилучили на місці. Фігурант затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУНП у Львівській області. Процесуальне керівництво – Львівська обласна прокуратура.

Також зазначається, що раніше чоловік працював в Антимонопольному комітеті України.

Посадовцю повідомлено підозру за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що 14 квітня на вулиці Глибочанське Шосе у Білій Церкві поліцейські зупинили автомобіль Vokswagen, у якого не працювала ліва фара в режимі ближнього світла.

Читати "Моя Київщина" у Telegram