#

Офіційно: керівництво "Київоблгазу" погрожує "Моїй Київщині"

07.10.2021 19:33
Офіційно: керівництво "Київоблгазу" погрожує "Моїй Київщині"
МК

Після виходу на сайті "Моя Київщина" матеріалу "Наступити на Мозоль: хто допомагає Дронову "кошмарити" Київщину та розкрадати майно олігарха Фірташа» керівництво редакції повідомили про можливість агресивних дій з боку "Київоблгазу" 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Офіційно повідомляємо, що буквально через кілька годин після появи аналітичного матеріалу про діяльність "Київоблгазу" у столичному регіоні, до керівництва інформаційного агентства зателефонував високопоставлений правоохоронець та попередив про небезпеку щодо можливих силових дій з боку Київоблгазу . 

Варто зазначити, що у статті ми розповіли про "мутну" діяльність Ігоря Мозоля, який у "Київоблгазі" офіційно очолює Службу економічної безпеки, а також про директора облгаза Дмитра Дронова.

Зокрема, ми писали про те, що Тандем Дронова-Мозоля звинувачували у спробі рейдерського захоплення майна компанії, що фактично належить Фірташу. Мова йде про колишній санаторій у селі Пухівка Броварського району. Нібито Дронов форсував «віджим» території через Мозолів, які мають зв’язки у правоохоронній системі, проте спроба не увінчалася успіхом. Щоправда в оточенні Фірташа тоді не звернули на це увагу, адже питання екстрадиції до США було на першому місці.

Інформацію про можливий тиск ми розцінюємо як свідчення того, що ми знайшли найболючішу точку в діяльності керівництва облгазу.

У зв'язку з цим "Моя Київщина" готує відповідне звернення до правоохоронних органів та керівництва держави, в якому розповімо подробиці інциденту.

Нагадаємо, що 22 вересня у Національній поліції України заявили про несанкціоноване втручання у роботу офіційного вебсайту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook