#

Оголошення про проєкти з теплозбереження у Вишгороді фейкові, – поліція

24.02.2021 18:40
Оголошення про проєкти з теплозбереження у Вишгороді фейкові, – поліція
Фото з місця події

Вишгородські поліцейські з’ясували, що нині у місті не реалізуються проєкти з теплозбереження із знижками для  пільгових категорій громадян, і оголошення біля будинків є фейковими

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням   на пресслужбу  Вишгородського районного  управління поліції.

У оголошеннях, які з’явились на під’їздах низки будинків Вишгорода зазначається, що у відповідному будинку проводиться програма теплозбереження із 25-30 відсотковими знижки для пільгових категорій населення – пенсіонерів, ветеранів праці, учасників бойових дій. Також у оголошеннях пишуть про талони на заміну старих дерев’яних віконних і балконних конструкцій на нові енергозберігаючі.

Попередньо встановлено, що Вишгородська міська рада не приймала жодних програм щодо  "Теплозбереження " та компенсації частини витрат пільговим категоріям громадян. Отже, під час укладання договорів, щодо надання послуг та виконання робіт з приводу заміни вікон та балконів, рекомендуємо ідентифікувати особу (записати дані паспорта чи посвідчення водія, по можливості сфотографувати), яка пропонує послуги, – зазначає Вишгородське районне управління поліції.

Також правоохоронці пишуть, що нині проводиться дослідча перевірка, а також радять людям телефонувати на спецлінію, якщо виникатимуть сумніви щодо порядності особи, яка пропонує свої послуги.

Нагадаємо, що оперативники Вишгородського районного управління поліції затримали чоловіка, який протягом тривалого часу переховувався від правосуддя.

Читати "Моя Київщина" у Facebook