#

Олександр Горган війшов у топ 10 найбагатших губернаторів України

12.04.2018 07:49
Олександр Горган війшов у топ 10 найбагатших губернаторів України

Голова Київської ОДА О. Горган задекларував за минулий рік 8,6 млн грн власних коштів, хоча офіційно за рік отримує 160 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

Глава Київщини Олександр Горган у 2017 році втрапив у корупційний скандал разом з екс-регіоналом, нардепом Ярославом Москаленком. За заявами голів Володарської і Яготинської райдержадміністрацій, Горган і Москаленко взялися за кадрові чистки в районах, щоб покрити можливі корупційні схеми і розсадити у крісла своїх протеже.

Нині Горган декларує грошових коштів на 8,6 млн грн: 8,1 млн – готівкою, 0,5 млн – тримає в банках.

Поточні доходи у очільника Київщини доволі скромні – за рік він заробив лише 160 тис. грн, а його дружина задекларувала 60 тис.

Олександр Горган також проводить тренінги, проте дохід від них у декларації не вказує. Горган також задекларував недобудований гараж, фотокамеру та об'єктив, годинники, карабін, 4 автомобілі (Volkswagen, Mitsubishi, Subaru, Toyota), два спортивних та туристичний велосипеди, експедиційний каяк та байдарку. Показав у декларації Горган і 100% у ТОВ «Юридична фірма «Юстініан», 24 торгові марки та винахід.

Також Горган вказав житлові будинки та земельні ділянки у Івано-Франківській, Черкаській, Київській областях, а також квартиру у Києві. Усього – 744 квадратних метри нерухомості та 0,7 га землі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: