#

Олена Зеленська перевірила аеропорт "Бориспіль" на безбар’єрність (ФОТО)

01.06.2021 12:05
Олена Зеленська перевірила аеропорт "Бориспіль" на безбар’єрність (ФОТО)
Фото з місця події

Перша леді України Олена Зеленська спільно з представниками Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим та родинами з дітьми провели аудит аеропорту "Бориспіль" на безбар’єрність

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу президента України.

Метою цього візиту була оцінка доступності інфраструктури та послуг аеропорту для різних категорій громадян, зокрема для родин з маленькими дітьми та людей, які мають фізичні чи ментальні порушення.

Учасники аудиту оглянули кімнати для батьків з дітьми, зону очікування для дітей, які подорожують без супроводу батьків, місце проходження прикордонного контролю, вбиральні та дитячий майданчик.

В інспекції взяли участь родини, які виховують дітей з різними порушеннями розвитку. Їхні рекомендації допомогли отримати всебічну оцінку облаштування безбар'єрного, дружнього до дітей і людей з інвалідністю простору в аеропорту "Бориспіль".

Розбудова безбар’єрних інфраструктурних об’єктів є одним із напрямків Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, яка розроблена в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Нагадаємо, що 30 травня в місті Бориспіль на вулиці Завокзальна зупинили водія Audi A4 за порушення ПДР.


Читати "Моя Київщина" у Facebook