#

Олеся Василець запровадила програму допомоги пораненим у Бучанському районі

25.12.2023 08:30
Олеся Василець запровадила програму допомоги пораненим у Бучанському районі
Олеся Василець

Депутатка Бучанської районної ради Олеся Василець розробила програму виділення коштів на лікування та реабілітацію бійцям, які повернулися з фронту з пораненнями різного ступеня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олесі Василець у Telegram. 

Програма "Ліки для Героїв" триватиме один місяць: з 1 до 31 грудня 2023 року і стосується військових, які мають прописку (реєстрацію/довідку ВПО) в Бучанському районі Київської області. 

З 24 лютого волонтерство стало моїм другим іменем. Я відкрила шість гуманітарних складів у Європі, у шести столицях європейських країн, і вже два роки поспіль з цих складів регулярно отримую фурами гуманітарну допомогу для ЗСУ та ВПО, видаю продуктові набори малозабезпеченим сім’ям в селах, відправляю буси з ліками та харчуванням в окопи, забезпечую лікарні медичним обладнанням. І от, нарешті, дійшли руки і до програми "Ліки для Героїв", яка вже давно визрівала в моїй голові. На сьогоднішній день до мене вже звернулися двоє військових, чиї заяви та копії документів про лікування я подала в Бучанську районну раду на виділення грошової допомоги. До кінця Програми залишилося 5 днів, так що прошу поспішати, хто ще думає звертатися,

- каже Олеся Василець, депутатка Бучанської райради від "Європейської Солідарності".   

Для того, щоб отримати допомогу, необхідно звернутися до громадської приймальні Василець у Бучанській районній раді по вул. Перемоги, 126 у Києві та подати пакет документів і заяву на її ім’я. 

Але спершу військові, які підпадають під зазначені критерії, можуть написати Василець у будь-якому месенджері в соціальних мережах або в коментарі під цим дописом у Telegram, зазначивши про потребу в допомозі, та отримати за запитом шаблони документів про виділення грошової допомоги для заповнення.  

Нагадаємо, що новою заступницею Бучанського міського голови з питань міжнародної діяльності призначили Аліну Саранюк.

Читати "Моя Київщина" у Telegram