#

Олігарх Косюк вирішив показати кіно на Київщині (АНОНС)

01.06.2021 10:05
Олігарх Косюк вирішив показати кіно на Київщині (АНОНС)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що протягом літа та вересня  2021 року відбудеться масштабний кінотур містами, містечками та селищами України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт "МХП".

У повідомленні зауважується, що мета даних заходів полягає у тому, щоб показати сучасне українське кіно громадам, у котрих немає кінотеатрів,  які в звичних умовах не мають можливості перегляду фільмів на великому екрані та з якісним звуком. 

Далі говориться, що проєкт "КІНО ПРОСТО НЕБА" реалізується Благодійним фондом "МХП–Громаді" у партнерстві з Асоціацією "Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!" та за підтримки Державного агентства України з питань кіно. 

Проєкт охопить 9 областей України, кінопокази відбудуться в 48 населених пунктах, де працюють та допомагають розвитку громад підприємства холдингу МХП. Приєднатись до кінопереглядів зможуть і жителі сусідніх сіл, міст та містечок. Покриття туру охоплює близько 500 населених пунктів. Тож безкоштовно подивитись сучасне українське кіно отримають можливість більше ніж півмільйона людей. 

Дані кінопокази національних фільмів відбудуться на стадіонах, літніх майданчиках та інших відкритих локаціях.  Для Туру "КІНО ПРОСТО НЕБА" створена медіаплатформа - кіномобіль зі спеціальною інженерною конструкцією. Ініціативу "КІНО ПРОСТО НЕБА" було започатковано ще минулого року.

На кінець наголошується, що партнерами Національного Туру "Кіно просто неба" є: Райффайзен Банк Аваль, Компанія "Делойт" в Україні, Українська кіноакадемія, UA: Суспільне мовлення, компанія "Вавілон", Еспресо TV. 

Нагадаємо, що олігарх та голова правління агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" Юрій Косюк користується допомогою промосковського політичного експерта Сергія Бикова.


Читати "Моя Київщина" у Facebook