#

Орендар землі з Кагарличчини прийшов до КОДА скаржитися на прокурорів

25.04.2018 06:19
Орендар землі з Кагарличчини прийшов до КОДА скаржитися на прокурорів

Вчора, 23 квітня, у департаменті агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації відбулася зустріч з керівником сільськогосподарського підприємства Кагарлицького району ТОВ "Віскар Агро", якого прокуратура позбавила права на земельну ділянку 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Департамент агропромислового розвитку Київської ОДА у Facebook.

Зустріч проведена в рамках належного супроводження проблемного питання, яке виникло в очолюваного Андрієм Шишацьким підприємством, стосовно орендованих підприємством земель.

Нагадаємо, що 10 квітня, прокуратурою Київської області було пред’явлено позов про повернення державі земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею майже 25 га на території Кагарлицького району, яку сільська рада незаконно надала у приватну власність.

Попередньо дане питання було розглянуто 12 квітня 2018 року на засіданні оперативного штабу з питань захисту прав сільськогосподарських товаровиробників, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств аграрного сектора економіки при Київській обласній державній адміністрації.

Читайте також: Аграрії Київщини скаржаться на незаконне скасування прокуратурою договорів оренди землі.

За результатами засідання оперативного штабу, прийнято рішення доручити відповідним правоохоронним органам, в межах компетенції, провести аналіз та надати правову оцінку діям, які були вчинені по відношенню до даного підприємства Кагарлицького району та в разі необхідності вжити відповідних заходів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: