#

Освітні заклади на Київщині частково переходять на дистанційну форму навчання

11.11.2020 19:48
Освітні заклади на Київщині частково переходять на дистанційну форму навчання
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 11 листопада, заступник директора департаменту охорони здоров’я Київської ОДА Олександр Світлий під час брифінгу повідомив, що форма навчання у школах залежить від карантинного зонування міст та районів області, дитсадки ж продовжують працювати у штатному режимі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт КОДА.

Дистанційне навчання організоване у 117 школах, які знаходяться у "червоній" карантинній зоні. Йдеться про майже 37,5 тисячі учнів.

У закладах освіти помаранчевої зони навчання проводиться в залежності від епідемічної ситуації – очно, дистанційно чи за змішаною формою. У школах Білої Церкви та Узинської ОТГ очно навчаються учні початкових класів, а 5-11 класи – дистанційно. У Києво-Святошинському районі та Ірпені організоване змішане навчання.

По дві школи в Білоцерківському, Васильківському, Переяслав-Хмельницькому районах, а також по одній школі в Бородянському та Яготинському районах працюють повністю у дистанційному режимі.

Наразі лікуються від корона вірусу 257 учнів та 464 вчителі. Не зважаючи на це, заклади дошкільної освіти Київщини працюють у штатному режимі, навіть ті садки, які знаходяться у "червоних" зонах.

Заклади дошкільної освіти можуть закрити на карантин у разі виявлення коронавірусу серед дітей чи працівників. Серед них садки у Миронівській, Бучанській, Фурсівській і Ржищівській ОТГ, а також Переяслав-Хмельницькому, Обухівському та Рокитнянському районах.

Нагадаємо, що у бориспільській школі на коронавірус захворіло 11 вчителів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: