#

Освітянка з Ірпеня стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2022"

20.01.2022 12:10
Освітянка з Ірпеня стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2022"
Оксана Устименко

Викладачка Ірпінської ЗОШ №17 Оксана Устименко стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2022" у номінації "Інформатика"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Управління освіти і науки Ірпінської міської ради" у Facebook.

У першому (відбірковому) етапі першого (обласного) туру конкурсу  змагалися 30 педагогів закладів загальної середньої освіти із 21 територіальної громади Київської області. За звання вчителя року в другому етапі змагалися п’ятеро фіналістів.

Учителька інформатики Ірпінської ЗОШ №17 Оксана Устименко успішно пройшла перший етап та вийшла у фінал конкурсу. Програма фінального етапу містила фахові конкурсні випробування, такі як "Практична робота" та "Методичний практикум". Практична робота передбачала розв’язування комплексних інтегрованих завдань із інформаційних технологій олімпіадного рівня з використанням прикладного програмного забезпечення.

За результатами конкурсних випробувань, Оксана стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2022".

У повідомленні йдеться:

Пишаємося усією громадою професійними досягненнями наших педагогів! Бажаємо Оксані Борисівні не зупинятися на досягнутому, нехай цей досвід надихає на нові перемоги!

Нагадаємо, що 22 січня в Ірпені під патронатом міського голови Олександра Маркушина відбудуться родинні змагання "Веселі старти "Тато, мама, я – спортивна сім’я".

Читати "Моя Київщина" у Facebook