#

Партія Порошенка маніпулювала списками кандидатів у депутати в 2015 році - Федорів

07.08.2020 17:33
Партія Порошенка маніпулювала списками кандидатів у депутати в 2015 році -  Федорів
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 7 серпня, головна редакторка сайту "ЧЕСНО" Ірина Федорів повідомила, що є небезпека повторення маніпуляцій зі списками кандидатів у депутати, як це вже було в 2015 році 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Українська правда".

Партії за браком місцевих, які часто не погоджуються йти в комісії, прописують потрібних їм людей, котрі, не виключено, можуть впливати на волевиявлення. Трапляється й таке, що прописують і заводять до ТВК мешканців інших областей. Так, на виборах 2015 року на посаду голови ТВК Києво-Святошинського району потрапила людина зі Львова, - зазначає Ірина Федотів. 

Також вона повідомляє, що саме в цьому окрузі було 24% зіпсованих бюлетенів, що істотно змінило результати виборів і дало перевагу у внутрішньому рейтингу партії БПП В'ячеславу Соболєву, якого під час кампанії "Солідарність" узагалі не хотіла кандидувати через скандал з його бізнесом на тимчасово окупованих територіях. Соболєв став депутатом і прогулював засідання Київської обласної ради.

Нагадаємо, що партія "Європейська солідарність", засновником якої є колишній Президент України Петро Порошенко, відкрила в Ірпені безкоштовні юридичні консультації. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook