#

Партія Президента визначилася з кандидатом у мери Борисполя

31.07.2020 14:14
Партія Президента визначилася з кандидатом у мери Борисполя
Фото з місця події

Учора, 30 липня, під час зустрічі із жителями Бориспільської ОТГ голoва Київськoї обласнoї oрганізації політичнoї пaртії "Слyга Нарoду" Олександр Дубінський представив кандидата на пост мера міста та керівника виборчого штабу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Це Бориспіль".

Відтак, кандидатом у мери міста від партії "Слуга народу" став Ігор Шалімов, який наразі є депутатом Бориспільської міської ради від політичної партії "Наш край". Керівником виборчого штабу буде Антон Мотрич, керуючий справами Бориспільської районної ради.

Зауважимо, що на зустрічі Ігор Шалімов презентував присутнім свою програму. Отож, депутат мерії має намір повернути аеропорт, адже, за його словами, це дозволить суттєво збільшити надходження в бюджет громади. Також Ігор Шалімов говорив про створення центру надання адміністративних послуг, особливо для тих населених пунктів, які ввійшли в Бориспільську ОТГ. Тут мова йде про села Глибоцької, Іванківської, Кучаківської, Любарецької, Рогозівської, Сеньківської сільських рад. До того ж, кандидат на пост мера розповів про необхідність будівництва об’їзних доріг, щоб розвантажити Бориспіль від автотранспорту. Також, Ігор Шалімов збирається побудувати розвантажувальні електропідстанції, ліквідувати стихійні сміттєзвалища, створити зони відпочинку, запустити соціальну картку.

Окремо варто сказати, що кандидатура Ігоря Шалімова – не остаточний вибір обласнoї oрганізації партії Володимира Зеленського. Вони готові розглядати і інших кандидатів, якщо ті нададуть гарні стратегічні плани розвитку Бориспільської ОТГ на найближчі 5 років. Зараз у команди Дубінського на розгляді ще дві кандидатури на мера, наразі їхні програми вивчаються. У випадку, коли вони не підійдуть по вимогам до кандидата на голову, їм можуть запропонувати увійти в команду, щоб спільними зусиллями розвивати Бориспільську ОТГ.

Нагадаємо, що правоохоронці Бориспільського відділу поліції отримали повідомлення від жителя міста про функціонування незаконного грального закладу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram