#

ПАРЄ відзначила Бровари всеєвропейською премією Plaque of Honour

03.05.2018 06:22
ПАРЄ відзначила Бровари всеєвропейською премією Plaque of Honour

Рішенням Парламентської асамблеї Ради Європи, 24 квітня, за активне просування європейських ідеалів місто Бровари відзначено премією Plaque of Honour (Почесний знак) – другою за значущістю нагородою Ради Європи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

А найвищим визнанням на європейському рівні являється Europe Prize, який цьогоріч отримало місто Івано-Франківськ. Europe Prize засновано Кабінетом Міністрів Ради Європи 1955 року як найвищу нагороду, якої удостоюються муніципалітети і регіони Європи.

Нагадаємо, що Бровари пройшли довгий шлях до визнання європейською спільнотою. 28 червня 2014 року для Броварів відбулась перша визначна подія. У ході засідання Парламентської Асамблеї Ради Європи у місті Страсбург (Франція) місто було відзначено Європейським дипломом за впровадження європейських ідей у життя своїх мешканців та активну співпрацю з європейськими містами у різноманітних галузях. А вже 2015 року місто Бровари вибороло наступну європейську нагороду: Почесний прапор було урочисто вручено представником Парламентської Асамблеї під час святкування 385-річного ювілею Броварів 19 вересня 2015 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: