#

Пасажир мікроавтобуса, який спричинив ДТП у Борисполі, мав при собі небезпечні речовини (ФОТО)

16.12.2022 18:55
Пасажир мікроавтобуса, який спричинив ДТП у Борисполі, мав при собі небезпечні речовини (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 16 грудня, у місті Бориспіль вулиці Валерія Гудзя сталася ДТП участю легкового авто Volkswagen та мікроавтобуса Mercedes-Benz

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

На місці автопригоди поліцейські встановили, що один із пасажирів мікроавтобуса, виходячи з транспортного засобу, дверима завдав механічних ушкоджень легковому авто.

Під час спілкування з 36-річним пасажиром патрульні помітили, що він дуже нервується. У результаті поверхневого огляду інспектори дізнались причину подібної поведінки - чоловік мав zip-пакет із порошкоподібною речовиною.

Оскільки пасажир не впевнився у безпечності й не переконався, що його дії не створять перешкоди іншим учасникам дорожнього руху, охоронці порядку склади на нього протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Також поліцейські викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу для вилучення речовини на експертизу та встановлення обставин цієї справи.

Нагадаємо, що 14 грудня у селі Шибене Бородянської громади сталася дорожньо-транспортна пригода.

Читати "Моя Київщина" у Facebook