#

Патрульні Бориспільщини оперативно затримали хулігана

04.11.2021 12:20
Патрульні Бориспільщини оперативно затримали хулігана
Фото з місця події

Сьогодні, 4 листопада, бориспільські патрульні отримали виклик, що невідомий громадянин погрожував ножем заявнику, після чого сів у авто і зник

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту Патрульна поліція Київської області у Facebook.

Коли заявник вказав інспекторам на автомобіль ймовірного порушника, авто різко почало рух та швидко зникло. Поліцейські  почали патрулювання прилеглої території. На вулиці Київський Шлях патрульні помітили подібний транспортний засіб. Водій, помітивши поліцейських, різко з‘їхав на узбіччя, зупинився, пересів на місце для пасажира та зачинився в салоні авто.

Під час спілкування з 34-річним керманичем інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні виявили у чоловіка предмет, схожий на розкладний ніж. Також заявник впізнав чоловіка, який йому погрожував.

Правоохоронці склали на керманича протокол за ч 1 ст 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп‘яніння) КУпАП та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що двоє громадян Росії обікрали мешканку Борипільського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook