#

Патрульні Бориспільщини зупинили керманича із явними ознаки наркотичного сп‘яніння

17.03.2023 17:25
Патрульні Бориспільщини зупинили керманича із явними ознаки наркотичного сп‘яніння
Фото з місця події

Учора, 16 березня, на вулиці Київський Шлях у Борисполі водій авто BMW 520 порушив ПДР та отримав від патрульних низку адмінматеріалів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку  "Патрульна поліція Київської області".

Керманич не користувався паском безпеки під час руху авто, державний номерний знак цього транспортного засобу був перекритий стороннім предметом, схожим на темну плівку.

Під час спілкування із 22-річним керманичем патрульні помітили у нього явні ознаки наркотичного сп‘яніння: у водія було виражене тремтіння пальців рук, неприродно бліде обличчя, а його поведінка не відповідала обстановці. Інспектори запропонували керманичу пройти огляд на стан наркотичного сп‘яніння у медичного закладу, однак чоловік категорично відмовився.

Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп‘яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) та ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП та відсторонили його від керування.

Нагадаємо, що патрульні Бориспільщини зупинили сильно п’яного керманича Volkswagen Passat.

Читати "Моя Київщина" у Facebook