#

Патрульні Борисполя спинили водія "під кайфом" та з підозрілими речовинами

25.08.2023 20:00
Патрульні Борисполя спинили водія "під кайфом" та з підозрілими речовинами
Фото з місця події

У Борисполі спинили водія, який керував авто з ознаками наркотичного сп‘яніння та ще й мав із собою речовину, схожу на наркотичну

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис патрульної поліції Борисполя.

Поліцейські помітили автомобіль Dodge Neon, водій якого порушив правила дорожнього руху, та спинили його. Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили в нього явні ознаки наркотичного сп‘яніння. Пройти огляд у медичному закладі чоловік категорично відмовився.

Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили в автомобілі паперовий згорток та три поліетиленових зіп-пакета з зеленою подрібненою речовиною рослинного походження та два зіп-пакета з білою порошкоподібною речовиною, схожу на наркотичну. Зі слів водія — марихуана та амфетамін для власного вживання.

Охоронці порядку відсторонили чоловіка від керування автомобілем та склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та постанову за ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) КУпАП. Також поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин.

Нагадаємо, що поблизу села Соснова Бориспільського району трапилась аварія.

Читати "Моя Київщина" у Facebook