#

Патрульні Борисполя виявили двох осіб із наркотиками

17.02.2023 18:50
Патрульні Борисполя виявили двох осіб із наркотиками
Фото з місця події

Учора, 16 лютого, у місті Бориспіль працівники поліції затримали дві особи, які мали при собі заборонені речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Перший випадок стався на вулиці Чернігівська. Патрульні звернули увагу на підозрілу поведінку чоловіка - помітивши службовий автомобіль, громадянин змінив напрямок руху та пришвидшив кроки.

Інспектори зупинили громадянина. Під час поверхневої перевірки охоронці виявили поліетиленовий згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору. Затриманий сказав, що  "Альфа ПВП", який зберігав для власного вживання без мети збуту.

Наступний випадок стався на вулиці Коломичівській. Там інспектори взводу тактико-оперативного реагування зупинили транспортний засіб Opel Frontera за порушення вимог використання номерних знаків.

Спілкуючись із водієм, ТОРівці помітили, що пасажирка, яка перебуває в автомобілі помітно нервує. Далі вона сказала, що має зі собою пакет із наркотичною речовиною амфетамін.

На місця всіх подій інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Виявленні речовини слідчі вилучили для проведення експертизи.

Нагадаємо, що на Київщині прикордонники виявили наркотичну речовину в громадянина, який прямував до столиці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook