#

Патрульні Київщини продовжують виявляти керманичів із підробленими документами (ФОТО)

12.08.2021 08:30
Патрульні Київщини продовжують виявляти керманичів із підробленими документами (ФОТО)
Фото з місця події

Протягом 9-10 серпня патрульні Київської області спіймали трьох водіїв із "фейковими" документами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

У понеділок, 9 серпня, близько 21-ї години на 17 км автодороги Київ-Чоп інспектори зупинили авто Renault Kangoo за порушення ПДР. Під час перевірки документів, що надав 32-річний керманич, поліцейські помітили явні ознаки підробки посвідчення водія: відсутні захисні елементи на бланку, а шрифт – розмитий.

Наступного дня, 10 серпня, близько 10-ї години ранку патрульні перевіряли документи 50-річного водія, який рухався з порушенням ПДР. У свідоцтві про реєстрацію інспектори виявили, що бланк документу та шрифт не відповідає стандартам.

Ще один випадок трапився в місті Бориспіль. Близько 18-ї години патрульні зупинили авто Toyota Avensis за порушення ПДР. Перевіряючи документи, інспектори помітили не відповідність VIN-коду на свідоцтві про реєстрацію авто, який був нанесений, ймовірно, власноруч, та на капоті. Також на посвідченні водія поліцейські виявили розбіжність дати видачі та закінчення терміну документа, а захисні елементи не відповідають стандарту.

На місця кожної з подій патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цих справ.

Нагадаємо, що за 12 годин патрульні Київської області виявили трьох громадян із наркотичними речовинами.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: