#

Патрульні Київщини схопили трьох водіїв із "фейковими" документами (ФОТО)

05.08.2021 12:29
Патрульні Київщини схопили трьох водіїв із "фейковими" документами (ФОТО)
Фото з місця події

Протягом декількох днів патрульні Київщини виявили трьох водіїв із підробленими документами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Перший випадок стався вчора, 4 серпня, близько 18-ї години на 19 км автодороги Київ-Ковель. Інспектори зупинили авто BMW 520, оскільки подібне збігалося з орієнтуванням.

Під час перевірки документів патрульні виявили, що свідоцтво про реєстрацію авто має елементи підробки – відсутні захисні голограми, а розташування печатки та тексту у невстановленому для цього місці.

У вівторок, 3 серпня, близько 21-ї години на 77 км автодороги Київ- Харків поліцейські зупинили транспортний засіб Man за порушення ПДР. Під час перевірки посвідчення водія інспектори помітили явні ознаки підробки –  зареєстрований документ за цією серією та номером зазначений як втрачений, шрифт не чіткий, а фото на документі суттєво відрізняється.

Ще один випадок трапився також 4 серпня близько 20-ї години. Поліцейські зупинили за порушення ПДР авто Skoda Fabia на території аеропорту "Бориспіль".

У посвідченні водія, що керманич надав на перевірку, патрульні виявили елементи підробки – мікротекст не чіткий, нанесення всього тексту на бланку не відповідає стандартам, захисні голограми відсутні, а за цією серією та номером документу зареєстрована інша людина.

На місця кожної з подій охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть усі обставини справ.

Нагадаємо, що 4 серпня у соціальних мережах з’явився відеоролик, який показує, як відбувається укладання асфальту в Київській області.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: