#

Патрульні Київщини зупинили сильно п’яного керманича на легковику без бампера

20.06.2023 16:10
Патрульні Київщини зупинили сильно п’яного керманича на легковику без бампера
Фото з місця події

Сьогодні, 20 червня, на вулиці Київській у Калинівці патрульні склали протокол на чоловіка, який керував авто ВАЗ 2101 у стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Поліцейські вирішили зупинилити автівку, оскільки помітили, що на ньому був відстній передній бампер, що є явною ознакою ДТП. Перевіривши документи 31-річного керманича, інспектори виявили, що він тимчасово обмеженим у праві керування транспортними засобами.

Крім того, у водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки. Результат склав 2.79 проміле алкоголю, що перевищує допустиму норму майже в 14 разів.

На порушника поліціянти склали протоколи за ч. 3 ст. 126 (Керування особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили його від керування автомобілем.

Нагадаємо, що за минулу добу на дорогах Київської області сталося 20 ДТП.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: