#

Патрульні Київської області "одягли" кайданки на нетверезого водія

09.10.2021 12:00
Патрульні Київської області "одягли" кайданки на нетверезого водія
Фото з мережі інтернет

У четвер, 7 жовтня, на трасі під Києвом поліцейські відсторонили від керування водія у стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

До поліції звернувся небайдужий перехожий, якому водій здався нетверезим.  Прибувши на місце виклику інспектори побачили, як авто рухається територією АЗС, але, помітивши поліцейський автомобіль, повертається на попереднє місце.

Поліцейські перевірили документи 26-річного керманича й виявили відсутність посвідчення водія. Молодик відмовився пройти огляд на стан сп'яніння та поводився зухвало й агресивно, лаючись та вибігаючи на проїзну частину АЗС.

Оскільки керманич ігнорував прохання інспекторів заспокоїтись та припинити протиправні дії, поліцейські застосували кайданки, доки поведінка чоловіка не врівноважилась.

За свої правопорушення водій отримав від охоронців порядку протоколи за ч 1 ст 130 (Відмова від огляду на стан сп'яніння), і ст 173 (Дрібне хуліганство) та постанови за ч  1 ст 126 (Керування водієм без відповідних документів) й ст 178 (Перебування у громадському місці у стані сп'яніння, ображаючи цим людську гідність та громадську мораль) КУпАП. Автомобіль тимчасово евакуювали на штрафмайданчик.

Нагадаємо, що у Київській області затримали банду, яка вкрала товарів на 7 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook