#

Поблизу Бородянки затримали шахраїв: у салоні автомобіля знайшли 36 тисяч доларів (ФОТО)

21.09.2021 09:09
Поблизу Бородянки затримали шахраїв: у салоні автомобіля знайшли 36 тисяч доларів (ФОТО)
Фото з місця подій

У пятницю, 17 вересня, патрульні села Чайки затримали авто, на якому, імовірно, пересувалися шахраї

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

17 вересня патрульні отримали орієнтування для розшуку та затримання автомобіля Toyota Camry.

Причиною стало фігурування цього авто в шахрайських діях. У місті Київ до жінки зателефонували й повідомили, що її дочка потрапила в автопригоду та потребує негайної медичної допомоги вартістю в 36 000 доларів США. А пізніше до цієї ж жінки завітала громадянка, яка представилася медиком, забрала вказану суму грошових коштів та поїхала на вищезазначеному транспортному засобі.

Згодом з’ясувалося, що з донькою все добре. А особи, які спілкувались із заявницею, – шахраї. Про цю подію було орієнтовано всі патрулі міста Києва та області.

Того ж дня інспектори села Чайки помітили подібне авто на 38 км автодороги Київ-Ковель, поблизу селища Немішаєве. Шляхом переслідування та блокування екіпаж патрульних зупинив авто на 52 км автодороги, біля міста Бородянка. За кермом був 39-річний мешканець Житомирської області, який, імовірно, причетний до скоєння протиправних дій.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

Нагадаємо, що патрульні спільно з рятувальниками завітали до школи, що в селищі Петропавлівська Борщагівка.


Читати "Моя Київщина" у Telegram