#

Патрульні затримали чоловіків, які влаштували стрілянину в Борисполі

26.11.2020 11:50
Патрульні затримали чоловіків, які влаштували стрілянину в Борисполі
Пістолет зловмисників

Учора, 25 листопада, в Борисполі правоохоронці отримали повідомлення, що в місті невідомі зчинили бійку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

Прибувши на місце події поліцейські виявили трьох чоловіків, які мали тілесні ушкодження. Поспілкувавшись з ними охоронці порядку з'ясували, що нещодавно невідомі особи зчинили бійку, під час якої погрожували їм предметом схожим на вогнепальну зброю. Після чого сіли в автомобіль та поїхали у невідомому напрямку.

Орієнтування щодо розшуку вказаної автівки передали всім екіпажам патрульних. Невдовзі, на вулиці Київський Шлях, інспектори помітили схожий автомобіль, який рухався в бік столиці на великій швидкості.

Охоронці порядку зупинили цю автівку. В салоні автомобіля перебувало двоє громадян. 37-річний водій відразу вийшов з автівки. 47-річний пасажир відкривши свої двері спочатку проігнорував прохання інспекторів. Патрульні помітили, що коли вони повторно попросили пасажира вийти з автівки, останній викинув на підлогу предмет зовні схожий на пістолет.

Згідно зі ст. 34 ЗУ "Про Національну поліцію" поліцейські провели поверхневу перевірку, під час якої виявили в автомобілі предмет схожий на пістолет.

Із вказаного приводу на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського відділку поліції.

Нагадаємо, що у Борисполі дитячий садок "Світлячок" перейшов на чотиригодинний робочий день через захворювання працівників кухні дитячого закладу. Тепер вихованці дитсадка залишилися без обіду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram