#

Патрульним Київської області за добу двічі пропонували хабарі

15.06.2023 16:30
Патрульним Київської області за добу двічі пропонували хабарі
Фото з місця подій

Учора, 14 червня, патрульні поліцейські Київщини передали слідчим двох водіїв, які пропонували неправомірну вигоду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

У Борисполі водій авто Mitsubishi Lancer перевищив дозволену швидкість руху у межах міста. Поліціянти зупинили машину повідомили 36-річному керманичу, що він порушив ПДР, а отже, винесуть йому постанову. Натомість порушник запропонував їм хабаря.

Незважаючи на попередження інспекторів про кримінальну відповідальність за подібні пропозиції, під час перевірки документів, водій надав разом зі страховим полісом ще й гроші.

Від патрульних керманич отримав постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення швидкісного режиму).

Також патрульні села Чайки зупинили вантажівку МАЗ 5337 за порушення ПДР – водій проігнорував вимогу наказових дорожніх знаків. Під час перевірки документів керманича, поліцейські виявили, що що він не має права керувати таким транспортним засобом. На це 52-річний керманич відразу запропонував патрульним неправомірну вигоду.

Знову ж таки, проігнорувавши попередження інспекторів, чоловік поклав до службового авто гроші. У результаті водій отримав постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Нагадаємо, що на Київщині викрито завідувачку кафедри одного з ВНЗ на хабарі за успішний захист практики та магістерської роботи.

Читати "Моя Київщина" у Telegram