#

Педагоги-кухарі з Київщини взяли участь у навчальному семінарі

04.11.2022 12:00
Педагоги-кухарі з Київщини взяли участь у навчальному семінарі
Фото з місця подій

Учора, 3 листопада, було розпочато проведення навчального семінару для 30 педагогів-кухарів закладів професійної освіти Київської області в Бориспільському профтехліцеї

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

Семінар "Зміни та сучасні тенденції в організації харчування в закладах загальної середньої освіти" організували спільно з Міністерством освіти і науки України, Офісом першої леді та Національним управлінням у справах освіти та молоді Естонської Республіки (NarNo), а також Національної асоціації громадського харчування та проекту "EU4Skills: Кращі навички для сучасної України". 

Під час проходження семінару учасники здобудуть необхідні практичні навички, стануть тренерами та зможуть навчати кухарів їдалень основам правильного харчування для їхньої реалізації на місцях.

Семінар складається з теоретичної та практичної частини. Спочатку учасники дізнаються про нові технологічні стандарти в шкільному харчуванні та принципи впровадження реформи. У практичній частині вони познайомляться з новітнім обладнанням харчоблоку шкільної їдальні та власноруч приготують страви за новими високотехнологічними методиками. 

Нагадаємо, що 3 листопада Київську область відвідала президентка Грецької Республіки пані Катерина Сакелларопулу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook