#

Переможець акції "Садовий бум" отримав сертифікат на авто (ФОТО)

20.05.2018 07:50
Переможець акції "Садовий бум" отримав сертифікат на авто (ФОТО)

У п'ятницю, 18 травня, в Білоцерквській мережі "Епіцентр" відбулось урочисте вручення сертифікату що дає право на головний подарунок акції – автомобіль Гнату Бойченку з Білоцерківщини

Про це повідомляє кореспондент інформаційного порталу "Моя Київщина".

Нагадаємо, з 1 по 30 квітня 2018 р по всій мережі гіпермаркетів Епіцентр проходила акція "Садовий бум". Переможець акції Гнат Бойченко із с. Тетянівка Білоцерківського району, став щасливим переможцем автомобіля Рено. У мережі ТЦ Епіцентр, щомісяця проходять різноманітні акції. Зокрема, завдяки акції "Садовий бум" учасники мають можливість отримати корисні призи.

За умовами акції необхідно було придбати товар у відділі «Сад і город» в Торговому центрі Епіцентр з 1 по 30 квітня, на суму від 500 грн. одним чеком, заповнити купон учасника та автоматично стати учасником акції в розіграші головного призу - автомобіля.
30 квітня був проведений 1 відбірковий тур, в якому взяли участь 5 претендентів з кожного маркету на розіграш головного призу серед усіх зареєстрованих учасників ПО ВСІЙ МЕРЕЖІ Епіцентр.

І того ж дня о 19.00 серед усіх фіналістів мереж Епіцентр в одному із Київських маркетів відбувся 2 тур: фінальний розіграш головного призу – автомобіля. Серед всіх півфіналістів, був обраний 1-один фіналіст-переможець, яким і став Бойченко Гнат. 

Між тим, у травні місяці стартувала нова акція "Садовий бум", за умовами якої необхідно купити товар на суму від 1000 грн. одним чеком, обов»язково включаючи товар відділу «Сад та город» (на будь-яку суму) заповнити купон учасника та отримати можливість виграти квитки на футбольний фінал який відбудеться 25 травня. Також у учасників акції є можливість виграти сутер або ж головний приз – квартиру в м. Київ, розіграш яких відбудеться 27 травня. Отримання всіх зазначених призів можливо тільки при пред»явленні картки «Вигода», оформленої до або в момент формування чека, який буде брати участь в акції.

Читати "Моя Київщина" у Facebook