#

Переможниця конкурсу краси в Переяславі отримає грошову винагороду

06.04.2021 12:24
Переможниця конкурсу краси в Переяславі отримає грошову винагороду
Фото з мережі Інтернет

У Переяславі стартував перший масштабний онлайн-проєкт "TOP FACE PEREIASLAV", переможниця якого отримає грошову винагороду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Зазначимо, що взяти участь у конкурсі можуть дівчата віком від 16 до 35 років. Головний приз – 3 000 грн. Реєстрація триває з 1 по 7 квітня 2021 року.

Організатор конкурсу Іван Рябчук, фахівець соціально-гуманітарного відділу Переяславського університету імені Григорія Сковороди розповів, що це перший масштабний онлайн-проєкт міста, у якому користувачі інтернету разом із членами журі обиратимуть переможницю.

Щоб взяти участь у конкурсі, дівчина має надіслати у соцмережі проєкту або на офіційний сайт свої прізвище, ім’я та найкращі фото для відбіркового етапу (портретне та у повний зріст).

У відбірковому етапі учасниці будуть рандомно поділені на пари. Члени журі та інтернет-користувачі обиратимуть у фото-батлах по одній учасниці з пари, яка пройде до наступного етапу. Голосування проходитиме у Telegram-каналі, посилання якого буде розміщене у соцмережах проєкту вже 8 квітня.

У наступному турі "Портфоліо" претендентки презентуватимуть себе п’ятьма різноплановими фото та короткими інформаційними постами про себе. Учасниці, що наберуть більше симпатій, потраплять до фіналу.

У фіналі конкурсу дівчата зніматимуть відео про те, як проводять свій день. Умови фіналу вимагатимуть від дівчат не лише показати красу, а й проявити креативні здібності: дівчата надсилатимуть відео тривалістю до однієї хвилини. Інтернет-користувачі та члени журі оберуть найкращих.

У завершальному турі, гранд-фіналі, спільно з каналом "ProSlav" дівчата запишуть відеоінтерв’ю та візьмуть участь у фотозйомці на запропоновану тематику, обрану жеребкуванням.

Значимість голосів між журі та користувачами – 50 на 50, однак вирішальне значення матимуть голоси членів журі.

До складу журі потрапили:

  • учасник шоу "Холостячка" Назар Дзивульський;
  • власниця студії краси та декору Надія Мартюк;
  • весільний фотограф Олег Чемерис;
  • Dj, хореограф, учасник балету "Время и Стекло" Євген Лой;
  • ведучий, громадський активіст Владислав Міранович;
  • мандрівник, співзасновник інтернет-провайдера "ХатаNET" Олександр Петруня.

Головним спонсором проєкту став депутат Київської обласної ради Юрій Павлушко.

Нагадаємо, що із 5 квітня у переяславському відділі ДРАЦС тимчасово припинили прийом громадян.

Читати "Моя Київщина" у Telegram